Waterstraat 27 / 8131 TC Wijhe - Vragen en/of opmerkingen? info@limousin-oost.nl

Bezorging en betaling

Levering

Het vlees van Limousin-Oost kunt u afhalen op de boerderij in Wijhe (adres: Waterstraat 27). Uw bestelling staat op afspraak voor u klaar. Heeft u echter wat meer tijd dan kunt u meteen een kijkje nemen op de boerderij indien u dat wenst. Bezorging vindt alleen plaats in de regio Wijhe en bij bestellingen vanaf minimaal 250 EUR.

Betaling

U wordt verzocht het openstaande bedrag over te maken op rekening nummer: NL98 RABO 0327114010 t.n.v Limousin-oost onder vermelding van uw naam en besteldatum. Pinnen op locatie is  ook mogelijk.

Kwaliteit

Alle producten en pakketten worden diepgevroren aangeleverd. De geadviseerde bewaartemperatuur van onze pakketten is tevens -18 graden. Als het vlees is ontdooid kan het niet opnieuw worden ingevroren. Verder adviseren wij om het vlees langzaam in de koelkast te laten ontdooien om vochtverlies te voorkomen, waardoor het vlees zijn malsheid behoudt. Voor bereiding laat u het vlees eerst op keukentemperatuur komen (ongeveer twee uur tevoren uit de koelkast halen). Zie voor meer informatie ‘Vleesonderdelen en bereidingswijzen’ elders op deze pagina.

Voorwaarden

Tot slot zijn op al onze producten en dienstverlening onze Algemene voorwaarden van toepassing.