Waterstraat 27 / 8131 TC Wijhe - Vragen en/of opmerkingen? info@limousin-oost.nl

Gegarandeerd puur natuur rundvlees

Gegarandeerd puur natuur:

  • Onze dieren grazen gedurende het jaar zoveel mogelijk buiten;
  • Onze kalfjes groeien op aan de zijde van hun moeder;
  • Alle dieren lopen in hun natuurlijke kudde;
  • Alle dieren worden gevoerd streekeigen gras, echt Sallands;
  • 98% natuurlijke geboortes;
  • Het vlees bevat geen antibiotica of E-nummers;
  • Herkomst 100% transparant via uniek levensnummer per dier.

De basis voor natuurzuiver rundvlees is respect voor natuur en dier. Al onze dieren grazen daarom in de natuurlijke kudde. Onze kalfjes groeien gedurende minimaal de eerste acht maanden op aan de zijde van hun moeder waar moedermelk in overvloed aanwezig is en zij hun natuurlijke weerstand kunnen opbouwen.

Voeding van vee is in sterke mate bepalend voor de smaak van het vlees. De smaak van vlees is daarmee dan ook sterk bodemgerelateerd. Onze dieren blijven gedurende het jaar zo lang mogelijk buiten en worden alleen maar (bij)gevoerd met gras, klavers en kruiden van eigen land of waar nodig uit de eigen streek. Hierdoor komen er geen onnatuurlijke stoffen in ons vlees, waardoor de natuurlijke smaak van het vlees ook echt blijft behouden. Omdat iedere streek rijk is aan zijn eigen oorspronkelijke gewassen en kruiden, is de smaak van ons vlees gegarandeerd puur natuur maar ook echt uniek.

Limousin is een ras met een sterke gezondheid en goede moedereigenschappen. Zo wordt 98% van onze kalfjes zonder enige hulp van veearts of veehouder geboren en worden onze moederdieren gemiddeld maar liefst 9,5 jaar oud. Wij doen er alles aan om de unieke raseigenschappen van het “Originele Ras” in stand te houden. Alle dieren zijn tevens geregistreerd bij de Limousin Vereniging Nederland.

Met eigen ogen zien waar uw vlees vandaan komt? Op al onze verpakkingen vermelden wij het (unieke) levensnummer van het dier, hierdoor is de herkomst van ieder stukje vlees volledig transparant en traceerbaar.

Dit alles leidt tot puur natuur rundvlees van superieure kwaliteit; fijnvezelig en overwegend mager vlees met veel smaak en een fijne dooradering van natuurlijk en gelijkmatig verdeeld vet. U proeft dat de natuur haar gang heeft kunnen gaan!

Standaard zijn onze producten diepgevroren, vacuum verpakt in pakjes (inhoud 2 stuks) van 250-350 gram. * Uitgezonderd natuurlijk de luxe BBQ producten en onderdelen die in z’n geheel aangeboden worden.( Chateau Briand, Tong, worst enz.)

limousines