Submenu
Limousin vlees met karakter
Vlees dat heeft moeten werken met een vetrandje, dat is waar steeds meer mensen om vragen. Uiteraard smult iedereen nog steeds van luxe vlees als haasbiefstuk en entrecote, maar ook stoofvlees en sukade zijn echte vleestoppers, Niet gek, immers ‘werkvlees’ en vet zorgen voor veel meer structuur en is erg smaakvol. De meeste mensen eten niet elke dag vlees, maar als het gegeten wordt, moet het van uitstekende kwaliteit zijn en mag de bereiding ook even wat tijd kosten. Wij merken dat ook, er is duidelijk meer vraag naar onze Limousin-Oost stoofvleespakketten of daaraan gerelateerde producten. Graag helpen wij u om u in uw favoriete vleesproducten te voorzien of met een goede (authentieke) bereiding ervan. Wij kunnen u daarbij gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit leveren, gewoon van de boerderij van eigen bodem.
Kijk in ons assortiment voor onze heerlijke producten en pakketten. Benieuwd naar onze producten klik dan op lees meer